Chemo geneest kanker…

… en de aarde is plat!

Lothar Hirneise was een meester in de oosterse vechtsport en had een goedlopende sportwinkel. Hij verkocht zijn winkel met grote winst en beloofde zijn vrouw, na jaren hard werken en weinig thuis zijn, om meer tijd aan zijn gezin te besteden. Totdat een goede vriend kanker kreeg. Voordat Hirneise zijn sportwinkel had was hij werkzaam als psychotherapeutisch verpleegkundige en had daarnaast vier jaar psychotherapie gestudeerd. Het was dus niet raar dat zijn vriend zijn hulp inriep, maar Hirneise wist toen niet veel van kanker. Hij ging opzoek, hij had tijd en geld, een unieke combinatie die niet veel mensen is gegeven. Hij reisde door de wereld op zoek naar succesvolle behandelmethoden. Het werd voor hem een intensieve zoektocht naar allerlei mogelijke kankertherapieën. Iedere keer als hij een mogelijke geneeswijze op het spoor was, ging hij er heen, Mexico, India, China, de Bahama’s, de Verenigde Staten, heel Europa. Hij sprak met artsen en patiënten in de hele wereld en heeft heel veel gelezen. Zijn ervaring en onderzoeken heeft hij vastgelegd in een indrukwekkende hoeveelheid statistieken. Een visie van een specialist die nooit medicijnen studeerde. Zijn zoektocht leidde uiteindelijk tot de oprichting in 1997 van “Menschen gegen Krebs”, mede geïnspireerd door de  Amerikaanse organisatie People Against Cancer, opgericht door Frank Wiewel. Lothar schreef het boek “Chemo heilt Krebs und die Erde ist eine Scheibe”Wat betekent: “Chemo geneest kanker en de aarde is plat”. Zijn visie laat weinig ruimte voor misverstanden. De therapie die zoveel kankerpatiënten ondergaan werkt niet. Als je dan toch chemo gebruikt, zorg dan dat er ook aandacht is voor ontgiften, goede voeding en geestelijke ondersteuning.

 

De drie stappen:
Zijn conclusie is helder; elke succesvolle kankertherapie bevat drie stappen;
Ontgiften; Het ontgiften betekent schoonmaken van de darmen met behulp van bijvoorbeeld klysma’s (darmspoelingen). Het verwijderen van dode tanden; de wortelkanalen van dode tanden zitten vol met bacteriën die lever en het lymfesysteem belasten.

Aanpassing van het dieet; Eet gezond voedsel; verse groente en vers fruit. Het gaat niet om de calorieën maar om de levenskracht die in voedsel zit. Verse groenten en vruchten bevatten licht en licht is levenskracht.

Mentaal of spiritueel werk; Positief denken en een vechthouding zijn tenslotte essentieel. Visualiseren van een ander toekomstbeeld, de kracht van denken. Mediteer en luister naar je lichaam, luister na wat je lichaam je wil vertellen. Je zult heel veel vinden, veel inzichten krijgen.
Zijn mening; iedereen kan een antwoord vinden op kanker. Maar eigenwijsheid is een essentiële voorwaarde.

 

Stress:
Voor Lothar Hirneise begint kanker met stress; zonder stress geen kanker. Het maakt voor een cel niet uit of het nu een fysieke of psychologische stress is. Iedere kankerpatiënt heeft een suikerprobleem. Insuline brengt suiker in de cel. Adrenaline (en in mindere mate cortisol en clucagon) halen het er uit. Vaak denken mensen dat je veel adrenaline hebt wanneer je stress hebt. Dat is waar, maar alleen in het begin. Bij langdurige stress ontstaan er tekorten aan adrenaline. Dat is wat je bij kankerpatiënten ziet. De cel zit vol suiker en wordt niet afgebroken. Het overschot aan suiker werkt als gif. De cel sterft. Het vernietigt je bloedvaten, je nieren en botten. Het lichaam bestrijdt het gevaar door een tumor te creëren. Een tumor is namelijk het laatste redmiddel om het overschot aan suiker weg te krijgen. De tumor is dan ook niet het probleem. De tumor is een ongelooflijke intelligente oplossing van het lichaam. Als je gezond wordt verdwijnt de tumor vanzelf. De meeste kankerpatiënten zijn heel verbaasd dat ze een tumor hebben. Ze zijn jarenlang gezond geweest, hadden nooit koorts, hadden nooit een arts nodig en ineens hebben ze een tumor. De tumor helpt je dus om gifstoffen kwijt te raken. Daarom moet je ook niet meteen opereren. Ga eerst ontgiften. Als dan de tumor nog steeds groeit, wat vrijwel nooit het geval is, kun je altijd nog opereren.

De oplossing voor de stress die leidt tot het suikerprobleem zal voor de één een ander dieet zijn omdat hij of zij ongezond eet en voor de ander in de psychologisch spirituele sfeer liggen, omdat hij of zij bijvoorbeeld relatie problemen heeft. Vandaar, dat een goed dieet niet voor iedereen werkt. Elke succesvolle kankertherapie bevat deze drie stappen; grondige ontgiften, aanpassing van het dieet en mentaal of spiritueel werk. In welke kliniek Hinreise ook kwam, het was altijd hetzelfde, dat was wat de mensen deden die de kanker overwonnen. Mensen die uitzaaiingen hadden in hun botten, hersenen, longen en beenmerg…..en beter werden.

 

De belangrijkste boodschap:
De belangrijkste boodschap van Lothar Hirneise is dat ieder mens zijn eigen weg moet gaan om zichzelf te genezen. Een arts kan daarbij helpen maar een vriend kan dat ook. Ieder kan voor zich zelf kritisch nagaan of een behandeling werkelijk de juiste is voor hem of haar. Heb je een diagnose nodig om beter te kunnen slapen, doe dat dan. Maar in plaats daarvan kun je ook in de spiegel kijken. Kijk naar je hele lichaam, je huid, et cetera. Dat is een goede diagnose. Daarna kun je nog altijd naar een arts gaan. Mediteer en luister naar je lichaam. Luister wat jouw lichaam je vertelt. Je zult heel veel vinden en veel inzichten krijgen. Sluit een contract met de tumor. Lothar Hirneise heeft heel vaak gezien dat, dat is wat de overlevers doen. Ze gaan in gesprek met de tumor. Het is niet de tumor die je vijand is maar de stress is de ware oorzaak.

Lees ook:

chemo of kan ik zelf kiezen