Ontgiften met Energy detox diet

Het Energy Detox Diet is wat mij betreft de beste en makkelijkste methode om je lichaam te ontgiften van dit moment. Bij de methode van de citroensapkuur weet ik dat ik nooit een biofilm in de wc pot gezien heb, maar toen ik pas geleden deze kuur deed wist ik niet wat ik zag! De biofilm is een schadelijke slijmlaag welke door schadelijke bacteriën is gevormd.
In het menselijke darmstelsel wordt dit een hele kolonie waarin vele bacteriën, maar ook virussen, parasieten en schimmels zich kunnen verstoppen. Het vervelende is dat de bacteriën het lichaamseigen materiaal gebruiken om die slijmlaag te maken en omdat het lichaamseigen is, is deze hierdoor lastig op te sporen en te behandelen.

Het Energy Detox Diet pakt op zeer vriendelijke en effectieve wijze deze hele biofilm aan. Dit product bevat een gefermenteerde vezel van de bast van de Oliepalmboom. Deze vezel dringt op zachte wijze door de biofilm heen, zonder deze kapot te maken. Hierdoor wordt de darmwand weer bevochtigd.

Zodra de bevochtiging plaatsvindt kan de biofilm zich niet meer hechten en komt deze er simpelweg uit gegleden, zonder enig ongemak voor de gebruiker. Nu kunnen je darmen dus weer makkelijker voedingsstoffen opnemen, waardoor het immuunsysteem beter gaat functioneren en je je vitaler en fitter gaat voelen.

Ook belangrijk om te weten dat je via deze kuur niet alleen je dikke darm, maar ook je dunne darm reinigt.

Ik geloof dat het voor iedereen belangrijk is om deze kuur 1 a 2 keer per jaar te doen, ongeacht of men ziek is of niet, want om gezond te worden hoef je niet ziek te zijn. Wat de kuur mij gebracht heeft is dat ik meer helder van geest ben, 2x per dag naar toilet ga en de ontlasting steeds hetzelfde is, meer geestelijke rust ervaar. Wat de geestelijke rust betreft denk ik, dat het reinigen van je darmen zeker ook effect kan hebben bij mensen met psychische klachten. Geestelijke blokkades worden afgevoerd en letterlijk verteerd…

Het kan zijn dat mensen zoveel gifstoffen bij zich dragen en dat er dus tijdens het ontgiften meer gifstoffen vrij komen dan het lichaam kan verwerken. Dit noemen we het Herxheimer effect. Lees hier wat dit in houdt en wat je kunt doen om deze reactie te verlichten.