Resonantietherapie Energy Healing

Resonantietherapie (ook wel te vinden onder termen als electro-medicin en energy healing) is een elektromagnetische therapie die o.a. uitgaat van de gedachte dat microben een rol spelen bij het ontstaan en verspreiden van kanker. Grote namen in het onderzoek naar resonantietherapie en aanverwante therapieën zijn George Lakhovsky, Wilhelm Reich, Nikola Tesla (ja, die van de wisselstroom!), Hulda Clark, Antoine Prioré, maar de belangrijkste is toch wel Royal Rife. Alle pioniers in electro-medicin hebben geleden onder zware tegenwerking van de reguliere medische wetenschap en de overheid. Zozeer dat er veel kennis over dit onderwerp verloren is gegaan – en zeker ook Rife. Toch is er gelukkig wel enige informatie beschikbaar gebleven, en tegenwoordig is er her en der weer resonantietherapie beschikbaar – vaak onder de benaming “Rife”.

De Rife-apparatuur richt zich op de frequenties van allerlei microben/ziekte-veroorzakers in het lichaam. De apparatuur is zodanig ingesteld, dat eigenlijk alle voorkomende ziekteveroorzakers worden opgeruimd. De juiste frequenties worden als geluidsgolven “losgelaten” op het lichaam, en de betreffende organismen worden vernietigd. Eigenlijk net zoals een wijnglas dat kan exploderen door een bepaalde muzieknoot. Behandeling met Rife frequenties heeft geen bijwerkingen. Alleen mensen met een pace-maker moeten er geen gebruik van maken.

In Nederland zijn een aantal mogelijkheden om op Rife gespecialiseerde therapieën te volgen. Deze therapieën zijn heel eenvoudig en zachtaardig: je gaat “gewoon” zitten en laat de elektromagnetische kracht over je heen komen – meer is niet nodig.

Ik denk dat mijn genezing mede tot stand gekomen is door resonantie-therapie.

Veel alternatieve experts raden resonantie-therapie (Rife) dringend aan, juist ook voor ernstige kankerpatiënten (stadium III en IV). Onder andere de toonaangevende website cancertutor.com (de grootste alternatieve kanker-aanpak website ter wereld) is hierover zeer enthousiast, maar natuurlijk is het ook een prima therapie voor mindere zware gevallen, gelukkig wel!

Zie voor meer info: www.rife-healing.com

Er zijn slechts een paar adressen in Nederland waar men resonantie-therapie als “primaire-therapie” aanbiedt:

www.aurorscalartechnology.com (Veldhoven, uitgebreide apparatuur)

www.vital-energy.nl (Ten Boer, Groningen, uitgebreide zelf-gebouwde apparatuur)

www.teslaenergycenteramsterdam.nl (minder uitgebreide apparatuur)