Essentiële oliën

Terug naar je essentie met essentiële oliën….

In september 2015 kwam er een post op facebook voorbij van een klasgenootje van de NEI-opleiding die ik in 2008 gevolgd heb. Het ging over essentiële oliën en de krachtige werking hiervan. Hm….interessant vond ik het wel direct. Ook in de filmpjes van The truth about cancer, was een hele aflevering besteed aan vooral de Frankinscence olie die ingezet wordt bij mensen met kanker. Het bleef wel hangen, maar deed er voor de rest nog niks mee. De maanden die daarop volgden waren zowiezo hectisch, dus het ebde langzaam weer weg! Zo nu en dan las ik de posts van haar. Totdat in mei Marion Boon, mijn regressie therapeute (een hele goeie overigens) waar ik tijdens mijn zoektocht naar de oorzaak van de borstkanker in therapie was geweest, mij mailde. Ook weer over deze oliën! Nou, hier moest ik iets mee, dat wist ik nu zeker….

Een bijzondere ervaring met mijn eerste olietje….

Ik struinde vanaf die dag heel het internet af om zoveel mogelijk te lezen erover. Ik probeerde ook een olie uit bij mezelf, gewoon op intuïtieve geur koos ik een olie. De dag erna had ik een afspraak bij mijn homeopaat voor een behandeling aan de biolaser. Wat er toen met me gebeurde….on-ge-lo-fe-lijk gewoon !!! Ik deed de olie op mijn polsen, snoof er eens goed aan, deed de koptelefoon op met een geleide meditatie en op dat moment rolden de tranen over mijn wangen van geluk !!! Dit heeft zo’n half uur geduurd.Terwijl ik normaal gesproken in dat halve uur alleen maar kan denken aan wat ik die dag nog allemaal moet doen en me niet kan concentreren op de meditatie !!!…Op weg naar huis, dacht ik, ok ik ruik nog eens misschien dat ik weer moet huilen en ik dit gelukzalige gevoel nog eens kan ervaren… En jawel hoor, hoppaaaa….tranen over mijn wangen en als een speer kreeg ik het inzicht dat deze olie mij rechtstreeks bij mijn eigen natuur bracht. Pffff… dit moest de hele wereld toch zeker weten !!!

Sinds deze dag ben ik verkocht !!!!

Ik ben het als mijn levensdoel gaan zien om anderen, die hier uiteraard voor voor open staan, te helpen om zich ook meer bewust te worden van de kracht die in hun schuilt…de kracht die wij ook kunnen aanwakkeren als wij bijvoorbeeld in de natuur gaan wandelen, zodat onze eigen natuur wordt aangeraakt…en daardoor volledig bij ons zelf komen en ons zelf kunnen worden. Essentiële oliën, essentie….terug naar onze essentie! Zo mooi…. Ik heb deze mooie kracht die in ieder mens schuilt mogen ervaren door een heftige ziekte in mijn leven, een harde leerschool, maar zooooooo de moeite waard! Inmiddels weet ik dat het ook op een andere manier kan, op een ietwat zachtere manier, haha!

Deze essentiële oliën helpen ons bij onze essentie te komen, bij onze ware natuur! Ze brengen mij rust tussen mijn oren, ze brengen mij bewustheid in het moment zijn, ja ze brengen mij bij mijn ware natuur, ze helpen mij weer meer te genieten, ze helpen mij dingen uit mijn onderbewuste aan te pakken en te verwerken, ik ben geconcentreerder!!! Het is een geweldig iets uit de natuur en ik ben dankbaar dat ik er gebruik van mag maken 🙂

Wil je er meer over weten, dit is mijn site: www.backtonaturewithoils.com. Je kunt mij ook opzoeken op facebook en in deze besloten groep kan ik je toevoegen daar deel ik ook veel informatie over de oliën.

younglivingoils