Kan kanker genetisch zijn of niet ?….

Is kanker genetisch?…Otto Warburg doet een zeer duidelijke uitspraak: Kanker heeft GEEN genetische en geen virale basis voor zover hij kon vinden. Sinds hij die uitspraak deed, is er niets veranderd. Maar ongeacht dit baanbrekende inzicht gaan de meeste medische instituten door met het in de verkeerde gebieden zoeken naar antwoorden op de vraag, waarom het aantal kankergevallen de laatste decennia zo explosief is gestegen.

Onze genen bepalen niet of je kanker krijgt. De genetica kan niet de enorme toename van kanker in minder dan 100 jaar verklaren, omdat onze genen in de laatste 100 jaar niet noemenswaardig veranderd zijn.

Is de mens in 100 jaar genetisch veranderd? Nee! Ieder mens met een gezond verstand kan daar het antwoord op geven…wat er wel drastisch is veranderd is onze voeding en niet te vergeten onze levensstijl. Deze 2 worden wel generatie op generatie door gegeven. En daar moeten we het ook in zoeken bij het genezen van kanker.

Ik raad je aan het boek van Ard Pisa te lezen: Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten...Dit boek is voor iedereen makkelijk te begrijpen. Het boek zou bij iedereen in huis moeten liggen en gelezen moeten worden. Is het niet heel treurig dat in 1926 de oorzaak en de oplossing van kanker al bekend was….maar dat de kankerindustrie met haar farmaceutische spelers met miljarden omzet er niets van wil weten? Ik vind dat in en in triest….en als we met zijn allen hier niks aan doen en hier niet mee naar buiten komen, verandert er ook niks…

be-the-change-you-want-to-see-in-the-world-mahatma-gandhi