Nieuwe manier van werken…

Door mijn ziekte heb ik nu de allerleukste “baan”. Baan staat tussen aanhalingstekens, omdat ik mijn werk niet zie zoals de meesten hun werk zien. Er zitten volgens mij teveel mensen vast in hun werk waar ze eigenlijk niet blij van worden, maar vaak uit angst om de hypotheek niet te kunnen betalen…uit angst voor verandering….uit angst om zichzelf echt te laten zien, of het niet weten te bestaan van andere manieren van geld verdienen… blijven ze zitten waar ze zitten. En dat is zooooo jammer….

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een boodschap heeft in dit leven. Iedereen heeft iets unieks en iets toe te voegen. Zelf kwam ik erachter door mijn ziek zijn, dat ik goed ben in het motiveren, inspireren en enthousiasmeren van mensen. Door mijn openheid over wat in mijzelf leeft kunnen mensen zich herkennen in mij, dus daar leren zij ook weer iets van! Mijn enthousiasme werkt aanstekelijk voor mensen en daardoor worden mensen gemotiveerd om ook naar binnen te gaan en terug naar hun ware natuur te gaan. Dat is toch zeker het mooiste wat er is, want hoe meer mensen bij hun kern komen hoe meer mensen steeds meer zichzelf zullen worden en de dingen kunnen doen waar ze blij van worden, zodat anderen hier ook weer blij van worden 🙂 …het is een vlekje met blije mensen dat zich steeds meer uitbreidt….:-)

De nieuwe manier van werken, daar word ik blij van! Netwerkmarketing, waar ik sinds dat ik hier bekend mee geworden ben, alleen nog maar positieve mensen ben tegen gekomen. De essentiële oliën die ik tegen kwam in mei 2016 zorgden ervoor dat ik volledig in het NU kwam en alleen nog maar huilde van geluk, oordelen en negatieve gedachten vielen totaal weg. In één woord WAAUW! Hoe mooi is dat? Ik vond op dat moment het vervoermiddel om anderen ook die kracht te laten ervaren die ik destijds gevonden had nadat ik de diagnose borstkanker kreeg. De oliën brengen je terug naar je essentie, naar jouw natuur, waardoor je ook kan gaan doen wat jij fijn vindt om te doen of dat waar jij hiervoor gekomen bent… De oliën zijn van Young Living, een mooi netwerkmarketing bedrijf wat mensen de mogelijkheid biedt om het leven te leven waar ze anders alleen maar van droomden…

Young Living:
D. Gary Young, founder van Young Living Essential Oils heeft het zijn missie gemaakt om het leven van alle mensen in de wereld een stukje beter te maken. Gezondheid en overvloed voor iedereen, dat is wat hij nastreeft. Hij wil dat zijn boodschap en zijn producten alle huishoudens ter wereld zullen bereiken. Hij en zijn vrouw Mary geloven dat de eerlijkste en duurzaamste oplossingen voor de gezondheid van mens en dier te vinden zijn in de natuur zelf. Door middel van essentiële oliën willen zij die natuurschatten bereikbaar en bruikbaar maken voor iedereen. En om de kwaliteit van hun producten te kunnen waarborgen hebben ze alles in eigen beheer en voeren zij het “Seed to Seal” beleid.

Helemaal in mijn straatje dus….:-)

Hou je van persoonlijke ontwikkeling en durf jij de diepte in te gaan om bij je kern te komen? Ben je toe aan verandering? En denk je dat dit ook iets voor jou is en/of wil je hier meer over weten? Durf je de uitdaging aan en zou je met mij en vele andere positieve mensen dit pad naar vrijheid willen bewandelen? Dan hoor ik dat graag en hopelijk kunnen wij mekaar ook weer inspireren, motiveren en enthousiasmeren.

Via het contactformulier kun jij me bereiken of via Facebook onder Christel Neven. Ook heb ik een besloten groep op Facebook waar ik veel informatie schrijf over de essentiële oliën, Young Living ~ Christel.