Transfer Factor & naturel killer cellen

De beste ondersteuning voor het immuunsysteem…

Als een baby wordt geboren is het immuunsysteem nog niet geheel intact. Doordat de baby wordt gevoed met het colostrum (de eerste melk die door de moeder wordt geproduceerd wordt zijn/haar immuniteitssysteem snel op een hoog peil gebracht.

Transfer Factor bevat dit waardevolle colostrum. De enorme werking ervan wordt toegeschreven aan de eigenschap dat er meer gebeurt dan versterking van het immuunsysteem. De Transfer Factor capsules werken binnen uw oorspronkelijke RNA programmering.

TransferFactor

Transfer Factor:

  • Een natuurlijk molecuul, dat intelligentie brengt in het immuunsysteem
  • Het reguleert, coördineert en versterkt de reacties van het immuunsysteem
  • Is geen medicijn, nutriënt, vitamine, mineraal of plant
  • Een polypeptide (eiwit)
  • Identiek in alle levensvormen (mens, zoogdier, gevogelte)
  • Blijft stabiel functioneren in een zure omgeving en roept
  • Inname kan worden gecombineerd met elke medicijnkuur of behandeling

Door gebruik van Transfer Factor worden in het lichaam de immuniteitsfuncties maximaal ondersteund en gestimuleerd.

Studies hebben aangetoond dat hoe ouder je wordt hoe zwakker het immuunsysteem werkt. Ons immuunsysteem heeft de bedoeling het lichaam te beschermen tegen allerlei aanvallen. In de huidige tijd wordt het immuunsysteem door verschillende factoren ondermijnd: stress, elektro-smog, slechte voeding, antibiotica, kankerbehandeling etc.

Het immuunsysteem werkt daardoor steeds minder doeltreffend.
Transfer Factor capsules helpen om het evenwicht in het immuunsysteem te herstellen.
Niet alleen ondersteunt Transfer Factor het immuunsysteem, het herstelt en repareert het ook.

Natural killer cellen zijn witte bloedcellen in het immuunsysteem van de mens die de eerste verdediging vormt tegen vreemde indringers zoals tumoren, bacteriën en virussen. Natural killer cellen danken hun naam aan het feit dat zij niet reageren op specifieke antigenen, maar dat ze van nature reageren op lichaamsvreemde “indringers”.

Bij mij, maar naar alle waarschijnlijkheid bij de meeste kankerpatiënten, werken deze natural killer cellen niet of nauwelijks, waardoor zich dus tumoren kunnen ontwikkelen. Transfer Factor activeert ook deze natural killer cellen! Een belangrijk middel dus om je immuunsysteem weer optimaal te laten functioneren, zodat het weer in balans komt en jouw lichaam zelf weer actie gaat ondernemen om kankercellen te doden.

Zelf start ik net met dit middel in te nemen en aan de hand van een immunologisch onderzoek over een half jaar zal uitwijzen of mijn natural killer cellen daadwerkelijk geactiveerd zijn! Mocht dit zo zijn dan ben ik een nog gelukkiger persoon, want dit is echt een heel belangrijk punt bij elke kankerpatiënt….

Wat zijn Transfer Factors?

Een Transfer Factor is een boodschapper van het immuunsysteem om foute indringers te herkennen die het lichaam dagelijks aanvallen. Het zijn kleine moleculen die in de eerste moedermelk, het colostrum zitten.
Door een speciale gepatenteerde methode worden de moleculen van de eerste melk van de koe gebruikt voor Transfer Factor capsules. Dit wordt gedroogd en ingekapseld voor menselijke comsumptie.

Hoe werkt Transfer Factor?

Het bevat de informatie van het immuunsysteem van de moeder die dat weer doorgeeft aan haar baby. De moeder geeft dus de informatie door aan het nieuwe leven. Het immuunsysteem wordt geprogrammeerd met de kennis van de moleculen om ziektes en besmettingen te herkennen.
Het immuunsysteem moet 3 dingen doen elke keer als het lichaam met een ziekteverwekker in aanraking komt: herkennen, elimineren en herstellen. Dit systeem van identificeren is heel belangrijk en moet snel gebeuren. En hier kan Transfer Factor een sterke rol spelen: het ondersteunt en repareert het immuunsysteem en brengt het naar een stadium van ‘zo goed als nieuw’. Het helpt als het ware om ons immuunsysteem “kogelvrij” te maken. Uiteraard is dit van onschatbare waarde voor onze gezondheid.

Wie kan Transfer Factor gebruiken?

Transfer Factor is veilig en effectief voor mannen, vrouwen en kinderen van alle leeftijden. Ook is het te gebruiken door huisdieren. Door het unieke proces worden lactose en de melkproteïnen die melkallergieën veroorzaken, verwijderd. Transfer Factor wordt gefabriceerd van de hoogste kwaliteit melkproducerende koeien in de Verenigde Staten en streng gecontroleerd om de hoogste kwaliteit en veiligheid te verzekeren.

Klik hier om meer te lezen over het immuunsysteem en Transfer Factor.

Voor meer informatie:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht